Over Café Cliché Middelburg

Café Cliché is een initiatief van twee Middelburgse jeugdvrienden die tijdens een gezamenlijke vakantie de wens uitspraken om ooit nog eens een laagdrempelig restaurant te openen; no nonsens en gewoon goed was het idee.

Dat idee is blijven hangen en heeft vorm gekregen in de geboorteplaats van beiden te Middelburg en is open gegaan in 2022.

Een toegankelijk eetcafé waar prijs en kwaliteit klopt en een bezoek voelt als thuiskomen: wat een Cliché!

Café Cliché is een plek om je thuis te voelen. Je kunt er goed eten, een praatje maken met de chef en borrelen met je vrienden. De open keuken, banken en warme uitstraling zorgen voor een heerlijk huiskamergevoel. Onze uil houdt alles in de gaten, met zijn stoere blik en zijn kleine hartje.

Proef het Cliché

In Café Cliché zet de chef met zijn team lievelingsgerechten op tafel. Onze chef kookt zoals hij dat thuis doet. Goed, lekker en niet te ingewikkeld. Géén gedoe, wèl kwaliteit. Géén dresscode, wèl smaak en service. Je kunt meteen aanschuiven uit je werk, als je lekker even weg wil in het weekend en als je iets te vieren hebt natuurlijk.

Bij ons zie en proef je dat we van koken houden, maar zelf ook graag lekker eten. Of je nu carnivoor of veg-lover bent, viseter of saladeprikker; bij ons is er voor iedereen wat lekkers. Iedere Cliché avond begint op het terras of aan de bar waar we je welkom heten met een lekker hapje en drankje. Daarna verrassen we je graag met onze menukaart.

Het menu

Van Hongkong tot Zeeland en van Maastricht tot Amsterdam. Onze inspiratie komt overal vandaan. Het brein van een chef staat altijd aan. Alle ingrediënten die hij gebruikt, alles wat hij proeft en elke markt die hij bezoekt – het wordt allemaal opgeslagen. En dat proef je terug in funky combinaties en vaste klassiekers. Gerechten die wij zelf ook graag eten. Onze chefs hebben ervaring op hoog niveau en dat zie je terug op je bord. Dat is niet ingewikkeld, maar wel verrassend en lekker. Biefstuk, baars en burrata. Spinazie, sperzieboon en snijbiet. Geïnspireerd op de seizoenen, alle windstreken.
Gewoon, lekker eten en een warm welkom. Misschien een beetje een cliché, maar daar houden wij wel van.