Working at Café Cliché

Our Café Cliché team has a wealth of experience, is extremely knowledgeable, and is passionate about the industry. Do you want to work at Café Cliché in Amsterdam or in Middelburg? Experience is always a plus, but what matters most to us is your attitude. Like Sidney and Marco, our team is international, social, and super-motivated. We’re always on the lookout for new full-time and part-time waiters and kitchen staff to join our team.

Interested? Mail a motivation and resume: team@cafecliche.com

Vacancies

Medewerker Bediening fte (m/v) Read more

-Only in Dutch-


Wie zijn wij
Café Cliché is een initiatief van jeugdvrienden Marco Doeleman en Chef** Sidney Schutte. Samen met hun team in Middelburg en Amsterdam brengt de chef zijn creatieve ideeën en lievelingsgerechten op tafel. Bij ons kookt de chef zoals hij dat thuis doet.

Verantwoordelijkheden Als senior medewerker financiële administratie word je verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve verwerking van twee mooie bedrijven; Café Cliché Amsterdam en Café Cliché Middelburg. Je draagt zorg voor een juiste en volledige verwerking van de administratie en je verricht werkzaamheden voor de maandafsluiting inclusief de bijbehorende journaalposten. Je bent ook verantwoordelijk voor de bewaking van de debiteuren- en crediteurenstanden.

Daarnaast word je de spin in het web van de personeelsadministratie. De salarisadministratie is uitbesteed maar aan- en afmeldingen bij onze pensioenverzekeraar, mutaties in de salarissen of in de personele gegevens, etc. moeten worden bijgehouden en doorgegeven.

Wie ben jij Je beschikt over minimaal MBO+ denk- en werkniveau en hebt een afgeronde financieel administratieve opleiding . Ervaring in de Horeca is voor deze functie een pré. Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring. Nauwkeurig, proactief, zelfstandig en betrokken zijn karaktereigenschappen die je van nature bezit. Je bent in staat om meerdere taken parallel uit te voeren en tegelijkertijd het overzicht te behouden.

Je werkt nauw samen met de diverse managers en kunt terugvallen op het service center in Zwolle.

Procedure Spreekt bovenstaande je aan en ben je voor 32 tot 38 uur per week beschikbaar, mail dan je CV en motivatie naar team@cafecliche.com. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Twijfel je nog? Bel ons of kom spontaan langs

Café Cliché Middelburg
Markt 75
4331 LL Middelburg

T 0118-612257

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Read more