Arbeiten im Café Cliché

Das Café Cliché-Team verfügt über einen großen Erfahrungsschatz, viel Wissen und echte Liebe zum Beruf. Möchtest Du gerne im Café Cliché Amsterdam oder Middelburg arbeiten? Dann ist Erfahrung von Vorteil, aber für uns ist Deine Einstellung und Persönlichkeit entscheidend. Unser Team ist international, sozial und engagiert, genau wie die Gründer Sidney und Marco. Wir freuen uns darauf, Dich als Vollzeit- oder Teilzeitkraft im Service oder in der Küche kennenzulernen.

Interessiert? Mailen Sie eine Motivation und einen Lebenslauf: team@cafecliche.com

Stellenangebote

Senior medewerker Financiële administratie Weiterlesen

Wie zijn wij Café Cliché is een initiatief van jeugdvrienden Marco Doeleman en Chef** Sidney Schutte. Samen met hun team in Middelburg en Amsterdam brengt de chef zijn creatieve ideeën en lievelingsgerechten op tafel. Bij ons kookt de chef zoals hij dat thuis doet.

Verantwoordelijkheden Als senior medewerker financiële administratie word je verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve verwerking van twee mooie bedrijven; Café Cliché Amsterdam en Café Cliché Middelburg. Je draagt zorg voor een juiste en volledige verwerking van de administratie en je verricht werkzaamheden voor de maandafsluiting inclusief de bijbehorende journaalposten. Je bent ook verantwoordelijk voor de bewaking van de debiteuren- en crediteurenstanden.

Daarnaast word je de spin in het web van de personeelsadministratie. De salarisadministratie is uitbesteed maar aan- en afmeldingen bij onze pensioenverzekeraar, mutaties in de salarissen of in de personele gegevens, etc. moeten worden bijgehouden en doorgegeven.

Wie ben jij Je beschikt over minimaal MBO+ denk- en werkniveau en hebt een afgeronde financieel administratieve opleiding . Ervaring in de Horeca is voor deze functie een pré. Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring. Nauwkeurig, proactief, zelfstandig en betrokken zijn karaktereigenschappen die je van nature bezit. Je bent in staat om meerdere taken parallel uit te voeren en tegelijkertijd het overzicht te behouden.

Je werkt nauw samen met de diverse managers en kunt terugvallen op het service center in Zwolle.

Procedure Spreekt bovenstaande je aan en ben je voor 32 tot 38 uur per week beschikbaar, mail dan je CV en motivatie naar team@cafecliche.com. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Twijfel je nog? Bel ons of kom spontaan langs

Café Cliché Middelburg
Markt 75
4331 LL Middelburg

T 0118-612257

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Weiterlesen