Groepen

Café Cliché is een thuis voor ieder gezelschap. Dé plek waar je zorgeloos de tijd kunt nemen om als team, familie of vriendengroep het glas te heffen.

Wij regelen de rest. Om je een idee te geven hoe we groepen kunnen ontvangen, hebben we de mogelijkheden op een rij gezet in ons banqueting menu.

Neem contact op met sales@cafecliche.com om te reserveren.

Thuis voelen bij Cliché

Café Cliché is een plek om je thuis te voelen. Je kunt er goed eten, een praatje maken met de chef en borrelen met vrienden. Het warme interieur geeft je een heerlijk huiskamergevoel. Onze uil houdt alles in de gaten, met zijn stoere blik en zijn kleine hartje.

In Café Cliché zet de chef zijn lievelingsgerechten op tafel. Onze chef kookt zoals hij dat thuis doet. Goed, lekker en niet te ingewikkeld. Géén gedoe, wél kwaliteit. Géén dresscode, wél smaak en service.

De ideale plek om als gezelschap aan te sluiten en je meteen thuis te voelen. Bij ons zie en proef je dat we van koken houden, maar zelf ook graag lekker eten. Of je nu carnivoor of veg-lover bent. Viseter of saladeprikker; bij ons is er voor iedereen wat lekkers.

Wij hebben voor ieder gezelschap een geschikte ruimte. Café Cliché Amsterdam kan in zijn geheel afgehuurd worden voor 150 personen. Ben je met een kleiner gezelschap? Geen enkel probleem; wij gaan graag op zoek naar een geschikte ruimte voor jullie.

Interesse?