Café Cliché
Amsterdam

Het menu

Bij ons zie en proef je dat we van koken houden, maar zelf ook graag lekker eten. Of je nu carnivoor of veg-lover bent, viseter of saladeprikker; bij ons is er voor iedereen wat lekkers. Iedere Cliché avond begint op het terras of aan de bar waar we je welkom heten met een lekker hapje en drankje. Daarna verrassen we je graag met onze menukaart.

Reserveren

Bij Café Cliché Amsterdam kun je gemakkelijk een tafel reserveren, of het nu voor jezelf is, een vriendengroep of een ander gezelschap. Als je wilt reserveren voor meer dan 10 personen, kun je hieronder je culinaire voorkeuren aangeven. Zodra we je aanvraag ontvangen, zullen we persoonlijk contact met je opnemen om alles af te stemmen. Als alles duidelijk is, sturen we je een vrijblijvende offerte.

Ons verhaal

Bij Café Cliché creëren we een gezellige sfeer waar je je meteen thuis voelt. Geniet van heerlijk eten, maak een praatje met onze chef-kok en ontspan met vrienden tijdens een gezellige borrel. De open keuken, comfortabele banken en warme ambiance zorgen voor een aangename huiskamersfeer. Onze uil houdt een oogje in het zeil, met zijn stoere uitstraling en zorgzame karakter.